News

yesterday
Summary

Tatran urval pražské derby! Trefila se čtyři různá jména

Livesport Superliga ve čtvrtek odehrála pražské derby, které hostily Střešovice. Na jejich půdu přijela konkurenční Sparta a zápas byl velmi vyrovnaný.

1 minute

yesterday
Interview

Porážky jako odrazový můstek. Pracujeme tak, aby naše výkony gradovaly na MS, říká Berka. O kolik míst se hraje?

Česká mužská reprezentace absolvovala poslední přípravný turnaj před mistrovstvím světa. Ve Finsku si postupně připsala tři těsné porážky. Samotné výsledky zápasů ale nehrají podle hlavního trenéra Jaroslava Berky titulní roli v příběhu, který by měl vyvrcholit již v prosinci na šampionátu v Malmö.

8 minutes

23.10.2024
Preview

Nabitý sváteční program: Bohemku čeká derby, Chodov musí zabrat

Florbalové fanoušky čeká na závěr měsíce října pořádně nabitý program. Elitní soutěže díky státnímu svátku odehrají hned dvě kompletní kola a dohromady tak bude k vidění celkem 31 utkání.

4 minutes

22.10.2024
Summary

Průběh 1. ligy juniorek: Trápí se Vítkovice, jeden tým stále neporažen

Stejně jako ostatní celostátní soutěže běží na plné obrátky také 1. liga juniorek. Oproti minulé sezoně klesl počet jejích účastnic ze třinácti na jedenáct. Na vrcholu tabulky nalezneme zatím suverénní obhájkyně titulu z pražského Chodova. V závěsu za nimi jsou další dva celky z hlavního města. Naopak daleko za očekáváním zůstávají Vítkovice. Jak se daří dalším týmům?

2 minutes

22.10.2024
After game interviews

Štancl po EFT ve Finsku: Turnaj nám ukázal, kde jsme my a kam se posunuli soupeři

Juniorská reprezentace zapsala na EFT 2024 dvě porážky a jednu výhru po nájezdech. Jak turnaj hodnotí hlavní trenér juniorského výběru Ladislav Štancl a co národní tým ještě čeká před světovým šampionátem?

2 minutes

21.10.2024
News

Junioři na MS: Čeká je derby se Slováky či repríza poslední medailové bitvy

Národní tým de devatenácti let už ví, která trojice mu bude stát v cestě za návratem na medailovou mapu. Los základních skupin mistrovství světa juniorů proběhl v sobotu ve švýcarském Curychu, který přivítá talentované florbalisty už na přelomu dubna a května.

2 minutes

21.10.2024
Highlights

Chodovská demolice, bleskový start derby. Olomouc měla namále, rytířky musely dřít

O víkendu se v ČEZ Extralize odehrálo celkem šest utkání. V rámci šestého kola svedla Dobruška velmi úctyhodný souboj proti Vítkovicím a padla pouze 1:3. Vysokou prohru si naopak připsal Třinec, kterého rozstřílel Chodov čtrnácti trefami. Pražské derby ovládly Střešovice, které jsou i nadále stoprocentní a Olomouc měla co dělat, aby přetlačila Liberec. Nulu si připsala nová brankářka ostravského FBC Eliška Drbalová, která nedostala od Bulldogs ani jeden gól a druhou výhru víkendu zapsaly rytířky z Vítkovic proti Židenicím.

1 minute

20.10.2024
Summary

Havířov padl v prodloužení, Otrokovice parádně otočily zápas

V neděli došlo v první lize mužů na čtyři zápasy. Torpedo prodlužovalo s BUTCHIS, Otrokovice zvládly neskutečnou přestřelku a další dva duely byly poměrně jednoznačné.

2 minutes

20.10.2024
After game interviews

Musíme zlepšit spoustu věcí, ví po porážce od Švýcarů Jendrišák

Čeští florbalisté neuspěli na turnaji Euro Floorball Tour ani proti Švýcarům. Jedním ze tří českých střelců byl Matěj Jendrišák, který snižoval na konci druhé třetiny na 2:3. Ani jeho zásah nakonec na úspěch nestačil.

1 minute

20.10.2024
Summary

Ostravské FBC vynulovalo Bulldogs! Vítkovice rozdrtily Židenice

V neděli se v ženské extralize odehrály tři zápasy. Olomouc doma vyzvala Liberec, ostravské FBC čekal souboj s Bulldogs a Vítkovice se ve svém druhém herním dni víkendu postavily proti Židenicím.

2 minutes